24 Ekim 2010 Pazar

bu bir günah çıkartma!

çok kırıldım çok da kırdım.sevindim üzüldüm.sevdim ve sevildim.ama hepsi bitti.sona geldi.sebebi yok ama böyle olmasını istemezdim ama oldu.başlatan ben olmadım.acıdım ve acıttım.şimdi gidiyorum.

blog arkadaşlarım şimdi ayrılıyorum aranızdan. teşekkürler öğrettikleriniz için. herkes hakkını helal etsin kırdım ve kırıldım, tükettim ve de tükendim bilmeden yanlış şeyler de söylediysem şimdi hakkınızı helal edin.

Sürç-i lisan ettiysem affola..

9 yorum:

Adsız dedi ki...

nooluyo ya??
birşeylerin bittiği belli de, bu aynı zamanda bir başlangıç demek diye senin adına mutlu oldum;)

özgür dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
özgür dedi ki...

ve sebep nedir?

Obsesif Kompulsif dedi ki...

Hayırdır sebep ne anlayamadım ama hakkım varsa helal olsun sende helal et :S

cimcimecce dedi ki...

@gabriel@yeni başlangıçları pek sevmem alışmak zor olur aslında ve biri diğerinin aynısıdır ama öyle olması gerektiği için öyle olmuştur...
@özgür@ sebep hayat öyle olmasını istemiştir gereken öyledir..hayatı tutmuyorum artık bıraktım nereye gidiyorsa gidiyor ben bir piyon..
@obsesif@hakkım yoktur benim kimsede ama varsa helal olsun..sebep kendim de denebilir..sebep karma beyin..
en azından dikkate alınıyorum hala sağolun..

Adsız dedi ki...

içindeki depresif kadını kovala..

Adsız dedi ki...

her son bir başlangıçtır belki de.....

beox dedi ki...

iyi güzelde benim bildigim bu şekilde helallik alınmz die biliyorum.Bu şekilde günah cikartma da olmz bu nasıl is anlmdm.Araycksın kırdıgın kisileri onlardn özür mü dilersn helallik mi alrsın ne yaprsın bu iş bu şeklde olr.demek istdgm bu seklde en azndn bana göre bir kıymeti yok.sen blrsn yine de ben fikrimi söyldm

cimcimecce dedi ki...

her son elbette bir başlangıçtr.belki acının belki de mutluluğun başlangıcı..ama bir başlangıç!!
@beox ben de biliyorum neyin nasıl yapılacağını ben sadece burdaki arkadaşlarıma veda etmek istedim beni tanıyan bilen insanlarda benim bi lafımın bile kıymeti vardır diye düşünüyorum ben.ve bazen gurur dikilir insanın önüne suçlu da olsa aşamaz yıkamaz o gurur duvarını ve anlatmak istediklerini geneller bi nebze gururunu aşar ama elinden gelen budur.