30 Haziran 2010 Çarşamba

'B'

Yüzünü dökme ‘B’....hayatın atar damarları vardı..içinden kana bulanmış gizli bir geçit..Yalnız senin yoktu kesilmemiş olsun beynine giden ana noktanda..

Asılı suratların biçimsiz tavırlarının akıp gittiği ince bir yoldu çizdiğin..
Hızlı bir geçiş süreci..içimin patlayan atom bombasında..kesip akıtmakla geçmeyecek bir mikrop..acısını ömrümün ellerinden silemediğim..kimselerin bilmediği bir siyanürdün ve ben..kendimi zehirlemiş(T)im..(saydam olmak istemişim..şimdi renksiz miyim yani..).

Kafama dayanmış bir silah gibi..rus ruleti oynayacak kadar cesur..ölmek istercesine gidiciydim..aslında ben gelmemiştim ki!!azımı vermeden çoğumu sananlardan oldun..azımla yetinip çoğumu buldun..bulduğunu sandığın çoğumdan bir yokluk kapısı araladın..bilsen şimdi...çoğumla azaldın!.. Varlığımdan yarattığın faydanın özünü çıkardın...çekirdeğimi aldın!!

Şimdi düşün bunları ’B’ ben senin yüzünden öldüm..
Her defasında daha da gömdün derine…şimdi bunların ardından sakın dökme yüzünü…yüzümden çek çıkar al yüzünü…
Sakın dökme yüzünü
!!!

- QueeN -

7 yorum:

Obsesif Kompulsif dedi ki...

Nedendir bilmem Fight clup'dan bir replik okuyormusum gibime geldi.Belkide anlamsız ama oyle hissettim eline sağlık.

...QueeN... dedi ki...

saygı duyarım ama..tamamiyle bana aittir arzımdır..

ynsn dedi ki...

inanmayacaksın ama fight clup ı hiç izlemedim. ama güzel olan bunları sadece benim hissetmemem... özellikle bu duygularda yalnız olmamak umutlandırıyor beni. teşekkür ederim..

...QueeN... dedi ki...

ben bu yazıyı fight clubı izleyerek yazmadım ...hatta filmin repliklerini bile hatırlamam...ama sunu eklemek isterim...aslında herkes yalnız olduğumuz gerçeğini unutsa da su an olan şey birinin varlığıyla kendimizi tamamlamaya çalışmak..en kötüsü olmasın ve o kişiyle birlikteyken yalnız olma duygusuna kapılmak..işte bunun dışında umut güzel bir şey...rica ederim...:))

cimcimecce dedi ki...

kamçita rus ruleti süper en çok oynamak istediğim oyunlardan biri hayat şans üzerine kurulu bana göre..hayatta olman da şans ve kader...milyonlarca spermin arasından senin doğmanda şans ozaman ölümün de şans olmalı kader olmalı!!

Obsesif Kompulsif dedi ki...

Hmm sanırım yalnıs anlattım :) bende bu yazıyı okudugumda o etkıyı yarattı ve bu benım ıcın gayette güzel bir duygu idi :) yoksa alıntı oldugunu soylemedeım yazın gayet güzel ve orjinal..

...QueeN... dedi ki...

teşekkür ederim :)