27 Mayıs 2010 Perşembe

manyaklığıyla ödül alan hayalperest aşık

Selam millet!
Duydum ki manyaklık ucuzlamış, hemen bende bir tane alayım dedim!
Nasıl kullanışlı çıktı anlatamam. Meğerse içimde zincire vurulmuş potansiyel bir manyak varmış. Nasıl gergin, nasıl saman alevi bir insanmışım ben!
..
Neyse işte, her gece "en saçma rüya" yarışmasında kupayı evime götürüyorum. Bu sabah jüri özel ödülü aldım!
Taze winner olarak oturdum PC başına. Bu arada git gide daha sanal bir yazar oluyorum. Bu beni ürkütse de, eğleniyorum! Ne yalan söyleyim, bir sayfada adımı görmek süper bir duygu!
Egosal bir durum;)
..
Bazılarınız biliyor, bazılarınız muhakkak öğrenecek ki ben takıntılı bir aşığım. Y.E.'ın dillendirdiği ; "sen aşka aşıksın, müsaitsin gördüğünü abartmaya / biz olsa olsa bir müddet aşklaştık aşkım, aşık olmadık / bir elim sana uzanır, öteki berikinin zaten elinde..."
İşte ben böyle bir aşığım:) Sanırım belli bir yaşa kadar bir kaç kişi tanıdım, sonraki hayatım boyunca hep onlara aşık yaşadım!
Onlara yazılar, mektuplar ve hatta kitaplar yazdım. Onların uyku aralarına, akıllarına girdim..
Kalplerinden çıkartmak istedikleri zaman beni, kalplerinin bataklık olduğunu fark ettirdim. Daha da battım çünkü kalplerine..
Neyse işte, aslında bir nevi amme hizmeti benimkisi. Kişiyi, yüreğiyle tanıştırıyorum. 
Tedavisi mümkün olmayan bir aşığım ben. Bildiğin hasta, aşık işte!
Ama hiç bir ilaç, telkin, doktor işe yaramıyor. Yaramıyor çünkü bilimin kanıtladığı, verilere tutuşturduğu "aşkın ömrü baştan sona toplamda 3 yıldır!" rakamı, tek bir kişiye aşık olursan geçerli. Oysa ben, kalbimin kaç kişinin ev sahipliğini yaptığını henüz bilmiyorum..
..
Bir gün iyileşmeyi "hayal ediyorum". Belki bir gün, ilişkide kadın nasıl olmalı, erkek nasıl olmalı öğrenir ve kimseden rol çalmadan devam ederim yoluma. Bu şekilde, ilişkilerin erkeği olmaktan, karşımdakileri "kadın kılıklı" yapıp sonra öyle oldukları için onlara kızmaktan sıkılırsam belki bir gün.. 


Her yazının sonunda bir şarkı ile veda edeceğim. İlk şarkımı buyurun buradan yakın.
Tanıştığıma sevindim gençler. 
Yine yazacağımı biliyorsunuz

-Gabriel-

4 yorum:

MasqoT dedi ki...

> E hoşgeldin aramıza Gabriel.. :)

Obsesif Kompulsif dedi ki...

Doğasıı gereği insan manyak sıfatı ile tanımlandırılmadan geçilmeycek bir süreçte yaşıyor.Bugün dışında bu yazıyı okusaydım sanırım hmm güzelmiş diyip teşekkür ederek yorumumu yayınlardım;ama buğün o bahşedilen manyaklık mertebesinde en üst düzeyde olduğum kanatindeyim ve başarılı bir dönem geçiriyoruz manyaklığımla.benimkisi biraz abartıp ücretli mertebeye geçmeden eski yönüme dönmeliyim sanırım neyse aşk güzeldir helede bundan ne olursa olsun zevk almayı öğrenmeyi biliyorsak daha da güzelleşir ;)Aramıza hoşgeldin Gabriel :)

Adsız dedi ki...

@çağrisma: hoşbuldum:)

@Obsesif Kompulsif: O zaman bu manyaklık halinin havadan olduğunu düşünebilirim. Kendimi suçlu ya da farklı da hissetmeme gerek yok! Nefes almaya çalışan herkes bugünlerde böyle.. :)
Aşk'a gelince.. Amerika'ya inat varlığını sürdürebilen insanlık yaşadıkça, aşk da var olacak..
Hoşbuldum:)

Esra dedi ki...

Evet Gabriel insanlık varoldukça birşeylerin inadına aşk da olacak elbet.Manyaklık zaman zaman çıkıveriyor saklandığı yerden güzel de oluyor bence.Aramıza hoşgeldin Gabriel devamını bekliyoruz:)